Lesbischlezen.nl zoekt jou!

Er staat al heel veel informatie op onze site, maar van ons mag het nog best meer worden. Daarom is lesbischlezen.nl op zoek naar recensenten, nieuwsjagers, verhalenschrijvers, interviewers, flyerneerleggers, vakantiegangers én eigenaren van een goedgevulde boekenkast...

Vacatures:

Recensent(en)
Lees je graag lesbische boeken en kun je goed onder woorden brengen wat je ervan vindt? Word dan recensent bij lesbischlezen.nl!

Nieuwsjager(s)
Ben je google-verslaafd en kun je snel en makkelijk nieuwtjes verzamelen die te maken hebben met lesbische boeken, lesbische schrijvers of lezen in het algemeen? Mail ons.

Korte verhalenschrijver(s)
Heb je nog een lesbisch verhaal van maximaal 1500 woorden in de la liggen? Mail het ons en wie weet plaatsen wij het op de site.

Interviewer(s)
Altijd al in iemands boekenkast willen kijken? Benieuwd wat schrijvers bezielt? En kun je interviewen én een goed artikel schrijven? Reageer dan ogenblikkelijk.

Flyerneerlegger(s)
Help mee om lesbischlezen.nl nog bekender te maken: leg stapeltjes flyers neer in je favoriete café, bij de bibliotheek, in het buurthuis, bij het vrouwenfeest. Mail ons en je krijgt een stapeltje toegestuurd.

Vakantieganger(s)
En dan vooral stedentrippers: ben je op vakantie in een toffe stad, ga dan voor ons op zoek naar de holebi-boekhandel. Maak foto's, stel wat vragen, schrijf een verhaaltje en mail alles naar ons; wij zorgen dat het op de site komt.

Eigenares(sen) van een goedgevulde boekenkast
Voor onze rubriek 'De boekenkast van...' zijn we altijd op zoek naar leuke vrouwen die over de inhoud van hun boekenkast willen vertellen.

Lijkt het je leuk om mee te werken? Mail ons via dit contactformulier, vermeld wat je wilt doen en waarom en wie weet lever jij straks een bijdrage!

Delen